Klantenservice

Daan Meijer

Na een workshop te hebben gevolgd bij een edelsmid begon mijn interesse voor het edelsmeden steeds groter te worden. Zonder enige twijfel ben ik een cursus gaan volgen. Daar werden mij alle kneepjes van het edelsmeden geleerd en al gauw werd het een passie om het vak uit te oefenen. Edelsmeden is een mooi beroep. Zelf een sieraad ontwerpen en vervolgens maken uit edelmetaal is een geweldige ervaring. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het maken van een uniek en persoonlijk sieraad, een sieraad met een verhaal.


Frans Penning

In 1970 heb ik de opleiding goudsmeden aan de vakschool Schoonhoven afgerond. Daarna ben ik als zelfstandig edelsmid werkzaam geweest en ben ik in 1973 begonnen met lesgeven in het vak edelsmeden. In 1988 heb ik een eigen atelier geopend waar ik de cursus edelsmeden in geef. Na ruim 40 jaar geef ik nog steeds met veel plezier de lessen edelsmeden.